Badania z zastosowaniem naszych olejów dowiodły, że efekty jakie w wyniku ich stosowania powstają, są wytworzone fizjologicznie przez organizm. Oznacza to, że nie można ich osiągnąć w innych sposób. Do ich wytworzenia organizm potrzebuje uruchomienia konkretnych procesów fizjologicznych, które wymagają odpowiednich substancji. Stąd też efekty jakie powstają są tak znamienne i wielokierunkowe. Przekłada się to na poważne zwiększenie siły organizmu oraz skuteczności ratowania zdrowia i życia pacjentów.

więcej...

Generic selectors
Tylko dokładne dopasowania
Szukaj po tytułach
Szukaj po zawartości
Post Type Selectors
Opinia odnośnie kwalifikacji i bezpieczeństwa stosowania produktu BioMarine<sup>®</sup>Medical jako żywności specjalnego przeznaczenia medycznego.
Mgr inż. Paula Wróblewska-Łuczka, Prof. nadzw. dr hab. n. med. Lech Panasiuk Dyrektor Instytut Medycyny Wsi
Charakterystyka biologicznego działania oleju z wątroby rekina.
Prof.zw.dr hab.n.med. Światosław Ziemlański Kierownik Zakładu Fizjologii I Biochemii żywienia Instytut żywności i żywienia w Warszawie
Mechanizm działania i zastosowanie kliniczne oleju z wątroby rekina.
Natalia Lewkowicz, Przemysław Lewkowicz, Anna Kurnatowska, Henryk Tchórzewski, Uniwersytet Medyczny w Łodzi, Zakład Periodontologii i Chorób Błony Ślu...
Olej z wątroby rekina jako terapia wspomagająca w atopowym zapaleniu skóry.
Roman Nowicki, Wioletta Barańska-Rybak Akademia Medyczna w Gdańsku, Klinika Dermatologii, Wenerologii i Alergologii, kierownik: prof. dr hab. med. J. Roszk...
Naturalny produkt wykorzystywany przez organizm do immunoregulacji.
Mgr analityki medycznej Przemysław Lewkowicz Konsultował: Prof. dr hab. n. med. Henryk Tchórzewski
Właściwości zdrowotne oleju z rekina.
Wiktor B. SZOSTAK, Dorota SZOSTAK-WEGIEREK Zakład Profilaktyki Chorób żywieniowozależnych z Poradni Chorób Metabolicznych Instytut żwności i żywienia...
Badania właściwości klinicznych oleju z wątroby tasmańskiego rekina głębinowego.
Henryk Tchórzewski Zakład immunologii Klinicznej ICZMP w Łodzi
Opinia odnośnie kwalifikacji i bezpieczeństwa stosowania produktu BioMarine<sup>®</sup> jako dietetycznego środka spożywczego specjalnego przeznaczenia medycznego.
dr n. o zdr. Monika Kaczoruk, prof. nzw. dr hab. n.med. Lech Panasiuk, Instytut Medycyny Wsi im. Witolda Chodźki w Lublinie
Produkt BioMarine<sup>®</sup>570 jako immunomodulator: mechanizm działania regulacyjnego organizmu.
Prof. zw. dr hab. n. med. Henryk Tchórzewski Zakład immunologii Klinicznej ICZMP w Łodzi Zakład immunologii Klinicznej Centrum Zdrowia Matki Polki
Właściwości zdrowotne oleju z rekina.
Wiktor B. SZOSTAK, Dorota SZOSTAK-WEGIEREK Zakład Profilaktyki Chorób żywieniowozależnych z Poradni Chorób Metabolicznych Instytut żwności i żywienia...
Badania właściwości klinicznych oleju z wątroby tasmańskiego rekina głębinowego.
Henryk Tchórzewski Zakład immunologii Klinicznej ICZMP w Łodzi
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe n-3 w chorobach układu sercowo-naczyniowego.
Idalia CYBULSKA Klinika Nadciśnienia Tętniczego Instytut Kardiologii, Warszawa Kierownik: Prof. dr hab. med. Andrzej Januszewicz oraz Instytut Pielęgniars...
Rola wielonienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3 w organizmie człowieka.
Tomasz Wcisło, Waldemar Rogowski II Katedra i Klinika Kardiologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
Ocena poprawności kwalifikacji produktu Tran OLAVA<sup>®</sup> do grupy dietetycznych środków spożywczych specjalnego przeznaczenia medycznego.
Dr hab. n. o zdr. Wioletta Żukiewicz-Sobczak, prof. nadzw., Dr. hab. n. med. Iwona Bojar, prof. nadzw. Dyrektor Instytut Medycyny Wsi
Korzyści jakie może przynieść w dermatologii i kosmetologii lipidowa substancja budulcowa skóry – skwalen.
dr. A. Markowski uznany dermatolog na podstawie swojego 10-letniego doświadczenia z zastosowaniem preparatu La®Squalana dokonał podsumowania korzyści jak...

Dodaj komentarz