Badania z zastosowaniem naszych olejów dowiodły, że efekty jakie w wyniku ich stosowania powstają, są wytworzone fizjologicznie przez organizm. Oznacza to, że nie można ich osiągnąć w innych sposób. Do ich wytworzenia organizm potrzebuje uruchomienia konkretnych procesów fizjologicznych, które wymagają odpowiednich substancji. Stąd też efekty jakie powstają są tak znamienne i wielokierunkowe. Przekłada się to na poważne zwiększenie siły organizmu oraz skuteczności ratowania zdrowia i życia pacjentów.
więcej...
Prof.zw.dr hab.n.med. Światosław Ziemlański Kierownik Zakładu Fizjologii I Biochemii żywienia Instytut żywności i żywienia w Warszawie
Natalia Lewkowicz, Przemysław Lewkowicz, Anna Kurnatowska, Henryk Tchórzewski, Uniwersytet Medyczny w Łodzi, Zakład Periodontologii i Chorób Błony Ślu...
Roman Nowicki, Wioletta Barańska-Rybak Akademia Medyczna w Gdańsku, Klinika Dermatologii, Wenerologii i Alergologii, kierownik: prof. dr hab. med. J. Roszk...
Wiktor B. SZOSTAK, Dorota SZOSTAK-WEGIEREK Zakład Profilaktyki Chorób żywieniowozależnych z Poradni Chorób Metabolicznych Instytut żwności i żywienia...
Prof. zw. dr hab. n. med. Henryk Tchórzewski Zakład immunologii Klinicznej ICZMP w Łodzi Zakład immunologii Klinicznej Centrum Zdrowia Matki Polki
Wiktor B. SZOSTAK, Dorota SZOSTAK-WEGIEREK Zakład Profilaktyki Chorób żywieniowozależnych z Poradni Chorób Metabolicznych Instytut żwności i żywienia...
Idalia CYBULSKA Klinika Nadciśnienia Tętniczego Instytut Kardiologii, Warszawa Kierownik: Prof. dr hab. med. Andrzej Januszewicz oraz Instytut Pielęgniars...